Hondenpenning is meer dan alleen versiering.

Hondenpenning is meer dan alleen versiering het is zeker ook een leuke accessoire voor je hond of kat maar ook heel belangrijk. Er zijn zoveel verschillende kleine of grote penningen te koop. Zeker leuk om je hond of kat er eentje te geven. Een honden of kattenpenning met naam is niet alleen een versiering of een leuke accessoire voor je kat of hond maar ook heel handig als je een loslopende hond vind. Maar waar koop ik een hondenpenning. En wat zet ik op een hondenpenning.

Hondenpenning is meer dan alleen versiering

Wat is het fijn als je toch een keer je onverhoopt je hond of kat kwijt raakt dat iemand via de hondenpenning of kattenpenning contact met je op kan nemen.

Ook is het handig als er groot de naam van de hond op staat. Zodat de vinder van je hond je hond gerust kan stellen. Of andere belangrijke informatie zoals een allergie. Ook voor je kat is dit heel handig. Mocht hij of zij verdwalen dan kan je kat door de penning altijd weer zijn of haar weg terug naar huis vinden. 

Hondenpenning is meer dan alleen versiering en wat zet je op een hondenpenning?

Het is handig om de naam van je hond op de penning te zetten omdat de vinder dan je hond makkelijk gerust kan stellen. Ook een telefoonnummer is handig dan kan de vinder meteen contact op nemen. Maar je kan ook je adres of je telefoonnummer van je partner er op laten zetten. Mocht je ook je adres op je hondenpenning willen maar je vind het vervelend dat iedereen dit kan zien. Dan is het ook mogelijk om hier een QR code van te maken. Je kan je persoonlijke gegevens om laten zetten naar een QR code zodat de vinder via zijn telefoon je gegevens kan lezen.

Maar ook eventueel allergieën of andere aandoeningen, als je hond bijvoorbeeld doof is, kan je op de penning laten zetten. Dan weet de vinder hoe hij je hond kan benaderen. Wat is het toch fijn als je een keer een loslopende hond ziet en je kan hem bij zijn naam noemen en meteen zijn baasje bellen. Dat stelt de hond ook een beetje gerust. Wat een hondenpenning is meer dan alleen versiering.

Hondenpenning vastmaken is heel makkelijk de penning komt inclusief ring zo kan je de hondenpenning meteen aan de riem van je hond vastmaken.

Op vakantie met de hond of kat Ook op vakantie nemen we de hond en kat vaak mee. Dan is het heel handig om je hond of kat een dierenpenning te geven. Mocht je hond aan de wandel gaan op de camping dan is het fijn dat iemand die je hond vind contact met je op kan nemen. Maar wat zet ik op de hondenpenning? Ga je naar het buitenland dan is het wel handig als je +31 voor je telefoonnummer laat zetten. Ook is het mogelijk om je chipnummer te vermelden op de penning.

Maar welke is nou goed, waar moet je opletten?

Er zijn heel veel soorten kattenpenningen en hondenpenningen te koop van verschillende materialen. Omdat je hond en kat niet alleen binnen zit en ook nat wordt is het verstandig om een stevige dierenpenning te kopen die niet roest. Omdat hondenpenning is meer dan alleen versiering.

Wij raden een hondenpenning of kattenpenning aan van Titanium. Dit omdat Titanium niet roest. Is heel sterk materiaal en daarom krast dit ook niet snel. Dan kan je hond of kat lang van zijn penning genieten.

Hondenpenning graveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de informatie op een hondenpenning te laten zetten. Zelf hebben wij de voorkeur voor graveren. De letters worden diep in het materiaal gegraveerd en blijven daarom ook lang zichtbaar. Ook is het mogelijk om eventueel wat versieringen of een foto op een penning te laten graveren.

Waar koop ik een hondenpenning?

Dierenpenningen, hondenpenningen en kattenpenningen, koop je meestal online bijvoorbeeld bij Sama24.nl.

Maar welke is nou goed, waar moet je opletten?

Er zijn heel veel soorten kattenpenningen en hondenpenningen te koop van verschillende materialen. Omdat je hond en kat niet alleen binnen zit en ook nat wordt is het verstandig om een stevige dierenpenning te kopen die niet roest. Dan kan je hond of kat een tijdje genieten van een mooie penning. Want een hondenpenning is meer dan alleen versiering.

Bij Sama24.nl zijn al haar honden en kattenpenningen van Titanium. Omdat Titanium niet roest en tegen een stootje kan. Hondenpenning vastmaken is heel makkelijk bij Sama24.nl. Al onze honden en kattenpenningen komen met een ring. Zo kan je de luxe hondenpenning meteen aan de riem van je hond vastmaken.

Loslopende hond 

Wat is het toch fijn als je een keer een loslopende hond ziet en je kan hem bij zijn naam noemen en meteen zijn baasje bellen. Ook op vakantie nemen we de hond en kat vaak mee, dan is het heel handig om je hond of kat een dierenpenning te geven. Sama24.nl heeft een ruime keuze uit verschillende dierenpenningen zodat je altijd een penning kan vinden voor een grote of een kleine hond. Hondenpenning is meer dan alleen versiering maar kan zowel mooi als praktisch zijn zeker als je een loslopende hond vind.

 

YOUTUBE  INSTAGRAM FACEBOOK  TWITTER  PINTEREST

loslopende honden
Hondenpenning is meer dan alleen versiering / Waar koop ik een hondenpenning
Winkelwagen
Chat openen
🗨️ Hulp nodig?
Hallo 👋
kunnen we je helpen